Hudtrekanten og Anette fra Beauty Space kom til Mariager.

27. oktober 2017

 

I aftes havde jeg Anne-tid, hvilket er meget sjældent det sker en aften. Årssagen var at Gitte fra Det Skønne Hjørne  i Mariager , havde hyret dygtige og skønne Anette fra Beauty Space som du finder lige her . Hende Anette der skriver i Børsen om skønhed, hende Anette der udgiver bøger ( se lige HER.) om skønhed, hende der står i Godmorgen TV og lærer os seere om skønhed og hende Anette som rejser land og verden rundt for at både lære, men også videredegive sin viden om emnet.

Jeg oplevede Anette første gang på Comwell i Rebild for nogle år siden, hvor jeg havde billetter til et lign. arrangement med Ole Henriksen. Ind kom Anette på scenen midt showet og min kæbe røg lidt ned må jeg indrømme, for hvorfor skulle hun nu ind med sit “talerør”, når jeg havde billetter til cremekongen Ole Henriksen og det var HAM jeg ville se og høre? Efter 5 minutter med Anette på scenen var jeg lidt mere klar til at acceptere hende den aften på Cromwell og efter 10 minutter var jeg solgt. Hun er utrolig dygtig og nede på jorden når hun formidler om alle hendes tricks og hendes store viden om området. Derfor var jeg super glad da jeg så Gitte havde hyret hende til i aftes i Mariager.

 

Hudtrekanten.

 

Gitte havde lavet det så hyggeligt i Den gamle biograf i Mariager med runde borde, hvor vi kunne sidde omkring og nyde aftenen. Anette var klar på beatet og vi blev ført ind i vigtig viden om Hud trekanten, som jo godt kan lyde pænt frækt, men faktisk mere er vigtig grundviden om pleje af sin hud.

Snakken gik også omkring vigtigheden af ikke at stoppe vores hudplejerutiner  ved kæbepartiet. Vi ender jo alle ( måske ) med et smukt velplejet hud som pensionister og en rynket slap uplejet kalkunhals så at sige. Så ned med de skønne produkter på halsen.

I det hele taget kom der rigtig mange gode wakeup calls den aften og ikke mindst på helt jordnært dansk for kvinder som mig der ikke er udlært i Matas eller særlig nørdet til at huske alle de fagudtryk. A-vitamin, Molekyler, rens , masser af fugt og husk solcreme er de ord som lige hænger ekstra ved min hjerne idag fra Anette. Og så er hun ganske ganske charmerende og underholdende at være sammen med ikke mindst. Gitte sørgede for at alt bare klappede perfekt og supplerede som viden om indholdet i nogle af mine ynglingsprodukter fra PH Formula og FILORGA ikke mindst. De kan købes i hendes webshop.

Hyggen.

Vi blev hygget om af Gitte fra Det skønne hjørne, hvis klinik du finder lige HER. . Der var masser af præmier der blev udtrukket på indgangsbilleterne fra bla FILORGA , Vita Liberata, Guinot med flere, en skøn Goodiebag og ikke mindst det herlige kagebord med hjemmebag og en kop the eller kaffe mens vi sad og snakkede efter foredraget. jeg aner ikke hvor hun får alt det overskud fra , men jeg havde en skønt aften med min dejlige IG-veninde Camilla, som var kørt herop fra Aarhus og fik sat ansigt på endnu et par skønne IG-piger. En rigtig dejlig aften.

 

 

Gitte (til venstre) fra Det skønne hjørne er for sej at arrangere sådan en fin aften med stor opbakning fra familien ved jeg, og Anette…hende skal I simpelthen læse og lytte en masse til også i fremtiden. Du kan læse om mit fantastiske første møde med dygtige Gitte i mit indlæg lige HER. Kvinden der lærte mig at man let kan blive afhængig af lækker hud , når man især går ud fra hendes klinik vil jeg hilse og sige.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked