Balance Me er naturlig hudpleje med omtanke.

25. oktober 2017

 Sponsoreret indlæg.

Balance Me 

Balance me er en engelsk hip serie som igennem de sidste 10 år har arbejdet med naturlige gennemskuelige ingredienser med et mål om, at ingen skal være nød til at gå på kompromis med deres hudpleje og resultaterne heraf. Er du til naturlig hudpleje så læs med her. De har en bred kollektion af hår- og hudplejeprodukter og sætter en stolthed og ærlighed i at designe hudpleje ud fra bla. ønskerne om at produkterne:

 

  • ikke indeholder parabener
  • ikke indeholder mineralske olier eller paraffinolier
  • indeholder rene og naturlige æteriske olier
  • er fri for kunstige parfumer og farvestoffer
  • er fri for sulfat
  • ikke testet på dyr
  • der bestræbes på at anvende olier, der er dyrket på miljørigtig vis.

 

Jeg har fået lov til at teste Restore and Replenish Face Cream fra Balance Me fra Billig voks. Cremen er produceret af hele 99% naturlige ingredienser og leveres i en 50 ml stor hygiejnisk pumpe emballage, som jeg så godt kan lide. Det at man ikke skal have fingrene ned i “honning krukken” hver dag, men kan holde cremen klinisk ren er jeg ret begejstret for. Well done Balance Me!

Restore and Replenish Face Cream er en Fugtgivende dagcreme fra Balance Me. Den indeholder aktive botaniske olier fra abyssinsk, kukuinød, hybenrose og hjulkrone tilføjer huden essentielle omega-fedtsyrer. Indholdet af æteriske olier fra frankincense, neroli og rosengeranium giver til huden fylde. Dermed menes udglattende og mere smuk og jævn hudoverflade også.

Det unikke tripeptidkompleks booster collagenproduktionen og øger hudens evne til at genopbygge og reparere sig selv. – skriver firmaet bag.

Det naturlige peptidkompleks modvirker aldringstegn og kan derfor anbefales at bruge både at unge kvinder såvel som kvinder i deres “bedste alder” som jeg selv.

Jeg har testet Balance Me Restore and Replenish Facecreme ved at bruge den jævnt fordelt på renset ansigt, hals og décolleté om morgenen og aftenen. Cremen er godt med fylde i sig og kan derfor fordels let på huden, men skal lige have et par minutter til at opsuge herlighederne. Cremen dufter en del, så er man allergisk overfor dufte er den No Go tænker jeg. Til gengæld syntes jeg det er en frisk naturlig citrus og rosenduft den har.

Cremen er givet til mig til test og holdningerne er som altid 100% mine egne. Du kan se udvalget af produkter fra serien hos Billig Voks lige HER. Restore and Replenish Facecreme kan du finde til 450kr lige HER.

 

 

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked