Follow:

Vokser man fra uren hud nogensinde ?

 

 

Tja, det spørgsmål har jeg stillet mig selv mange gange helt op i 30’erne. Normalt hører man jo at uren hud hører til Teenage årene og hvis man er “uheldig” så op i begyndelsen af tyverne. Ved evt lykkelige omstændigheder i form af graviditet kan det blusse op og for mit eget vedkommende kunne der stadig komme problemhud i 30’erne også. Ikke det helt store udfordringer heldigvist, men nok til at irritere mig.

MATAS’ 3 enkle steps. Tallene står sågar på hvert produkt. 

Matas har lige lanceret en ny hudplejeserie som via 3 enkle steps helt uden parfume samt med aktive ingredienser til huden. Serien er godkendt af Astma-Allergi Danmark og har fået Nordisk Miljømærkning. Så sejt af Matas at have fokus på gode værdier og så samtidigt til yderst fornuftige penge. Serien er bygget omkring 3 steps:#CLEAN #TREAT #CARE

I en familie med 2 teenagere er spot af urenheder i perioder bestemt også noget der tages seriøst, så det ikke udvikler sig til mere massiv uren hud. Mine Teens bliver introducere til at rense huden, pleje den og derved se resultater på at det nytter og derved holder problemhuden i ave. Nogle af produkterne i den nye serie fra MATAS er bla.:

Matas Micellar Water  fjerner i ét step hurtigt makeup, snavs og urenheder fra huden og efterlader den gennemfugtet. Indeholder B3-vitamin i Micellar Water mindsker urenheder og reducerer det sebum, der giver bumser. Kan købes lige her. 

Matas Face Wash til uren hud er en dejlig, skummende rensesæbe, der efterlader huden ren, blød og forfrisket. Indeholder vaskeaktiver, der fjerner urenheder og reducerer det sebum, der giver bumser. Kan købes lige her.

Matas 3-in-1 Cleansing Scrub Mask er et effektivt multifunktionsprodukt, som både fjerner urenheder, døde hudceller og dybderenser.Rens: Vaskeaktiv renser huden for snavs og overskydende sebum, der giver bumser.Skrub: De fine bambusskrubbekorn fjerner skånsomt døde hudceller og efterlader huden blød og glat.Maske: Indholdet af silica er kendt for sin unikke evne til at dybderense og reducere det sebum, der giver bumser samtidig med, at huden bliver mat og dejlig blød. Kan købes til ca. 60kr  lige her.

Matas Special Face Gel  er en let og fugtgivende gelé, der hurtigt trænger ind i huden. Geléen er vandbaseret og ideel til fedtet eller meget uren hud. Kan købes lige her.

Se de andre produkter i serien på Matas.dk og prøv evt den lille gave-æske så du kan prøve dem inden det store arsenal købes hjem til egen eller børnenes brug og den koster kun 70kr for 3 mindre produkter.  Du finder den lige her.

Jeg kan kun anbefale at prøve produkterne da de både er til yderst rimelige penge, allergitestet og milde mod huden. Kan med god samvittighed gives til vores børn når de får det behov. Produkterne er tilsendt mig i gave til test, men meningerne helt mine egne. Links er uden økonomisk gevindst for mig og alene en service for mine læsere.

 

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply