Duften af sensommerens roser og mystik fra ÆTHER.

22. september 2017

Årets nicheduft ved Danish Beauty Award 2017 blev vundet af ÆTHEROXYDE ( som de ønsker at stave der nu ) og jeg har tidligere testet den med stor begejstring i mit indlæg lige HER.

ÆTHER er en ny serie af dufte og en kemisk reaktion, som antænder forestillelsesevnen og helbreder hjerter – afskrækkede af for meget konformitet på flaske og realistisk tropisme i parfumeindustrien. En moderne farmakopé for eventyrslystne sjæle, som søger overaskelse og forførelse lige så meget som nyskabelse .” Lionel Pailles, parfumespecialist og forfatter

 

ÆTHER laver sofistikerede dufte, hvor man først får den fuldt udviklede duftoplevelse når den rammer ens hud, hvilket udløser meget forskellige dufte fra person til person, modsat mange andre producerede dufte, som har en mere ens duft hos alle. Alle dufte oplevelse selvfølgelig ultimativt bedst på huden og ikke på en papirsstrimmel i Magasin eller Matas, men den her serie er altså helt sin egen syntes jeg. 

 

ROSE ALCANE er duft af roser som er en kemisk fremstillet molekyle duft, der efterlader en poetisk og på samme tid mystisk skøn duft på huden. ÆTHER beskriver tankerne bag duften sådan her:

Eksisterede den nogensinde? Har kun venlige hænder nogensinde høstet denne sideriske rose? Man kunne forestille sig den: teksturen, så levende, så ægte (ROSE Oxyde). En smuk blomst i et koskind. En rose til piger og drenge som ikke elsker roser helt vildt, men som ikke hader overraskelser. Kemiske mirakler udfolder sig lige under næsen, en super frisk metallisk rosenknop, smukke mekaniske blomster. En overjordisk kombination og en helt ny og molekylær introduktion til duften af rose.”

Duften er på ingen måde typisk romantisk rosenduft. Slet slet ikke. Den er ren mystik med kant og meget lidt sødme blandet med noter af “Hvad er det nu det her er….?” Mens man nyder dufte . Den dufter let og frisk på min voksne datters hud, hvor den mere dufter med er strejf af trænoter på min hud. En klar vinder hos os.

HER i Magasin kan du købe alle ÆTHERS dufte og ROSE ALCANE findes i 2 størrelser til henholdsvist 690 og 1.090 kr.

 

Endnu en duft fra serien er bestemt værd at undersøge, og da den lige er blevet nomineret blandt Costumes Læserpris 2017, må jeg have fat i den et sted og dufte:

 

Stort TILLYKKE til ÆTHER og tak for at jeg har modtaget ROSE ALCANE til test.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Vanedannende tips og gaveideer. - Annekakadu.dk 19. december 2017 at 19:46

    […] Jeg har skrevet om ÆTHER og min hang til at blive hængende i de dufte før både Her og HER. […]

  • Skriv en besked