Bare lige et hurtigt tip til aftensmad med lidt bacon.

13. september 2017

 

Kylling med et twist er god hverdagsmad. Inspireret af det italienske køkken har jeg lavet en af vores favoritter til hurtig aftensmad. Super lækre kyllingestykker med bacon, bredbladet persille og gorgonzola ikke mindst.

Opskrift til 4-5 personer:

4 øko kyllingebryst

2 øko løg

1 pk små øko cherrytomater

Olie til stegning

1 pk Øko bacontern

1/4 liter øko fløde

Bredbladet persille

1/4 dl kyllinge fond

Øko frisk pasta

 

Baconternene ristes på en tør pande til de er sprøde og gyldne. Lægges derefter på et stykke køkkenrulle og drypper af til de skal bruges tilsidst.

Kylligebrysterne krydres med salt og pebber og evt lidt krydderier efter hvad skuffen nu gemmer. Steges på panden i fedtet fra baconternene til de liiige er gennemstegte. Tages af panden og skæres i skiver på det korte led.

Løgene skæres i ringe og ristes på panden til de er gyldne og nu tilsættes de stegte kyllingeskiver igen og steger med 3-4 minutter . De små cherrytomater skæres i mellemtiden i mindre stykker og svitses med på panden med løg og kylling.

Tilsæt 1/4 l fløde og 1/4 -1/2 l fløde efter behov til panden og tilsæt frisk kværnet pebber, så retten får lidt “bid” og….ca 1 spsk god gorgonzola ! Det giver en perfekt lækker smag i denne ret. Det hele jævnes en smule og koges igennem et par minutter imens den friske pasta koges.

Serveres i en stor skål hvor der toppes med rigelig frisk bredblade persille og så alle de sprøde bacontern ovenpå også.

 

Velbekomme

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked