Hjemmeskole ? Udkørt ? Og Smashbox.

8. september 2017

Ugen har igen været hård.

Ingen i vores familie er i tvivl om, at det er en enorm hård skolestart i år igen.  At begynde på hele 3 forskellige uddannelsessteder hvoraf det ene er helt uden autismepædagogik og med mange studerende i klasse. Det andet velkendt men ikke specielt motiverende bogfagligt,selvom både personale og elever er fantastiske, og det sidste fjernundervisning med obligatoriske laboratoriedage i endnu en ny klasse med mange studerende, er max udfordrende for både sanserne, energien og strukturen. Det ville være SÅ meget nemmere, hvis vores lokale gymnasium med en autismeklasse havde set mulighederne i en mønsterelev på deltid i opstarten,  men det var ikke muligt at overbevise dem desværre. Man SKAL være på 100%  i fremmøde også i opstarten som autist der. Ingen form for fleksibilitet i selvstudie i et par fag nogle måneder på eget ansvar.

En opstart af skoleåret har altid været en udfordring pga autismen hos mange ved jeg fra mit netværk og tidligere erfaringer som lærer i en specialklasse. Der er en omstillingsproces der tager kræfter fra det at være hjemme med én struktur, til en hverdag med lang transporttid, mange sanseindtryk og lektier.

På grund af den massive belastning det er at starte op i år, med de mange informationer, skift og personer i spil, så giver det udmattelse og belastningssymptomer der ikke er til at tage fejl af hos ældsteguldet herhjemme. Derfor har ugen været med mindre skoletid end håbet, mere hjemme under dynen hvor der er trygt og kan skabes ro omkring kroppen helt fysisk sanserne kan komme i ro. Det hjælper lidt. Så forsøger vi at flytte fokus på noget der er rart for hjernen at arbejde med og noget af det er fx at hjælpe mig med at holde styr på ingredienser i hudpleje og kosmetik som jeg tester. Win win for mig. Lektierne laves pligtopfyldende til tiden ved siden af selvfølgelig.

Jeg har fået tilsendt nogle nyheder fra Smashbox som er et nyt brand for mig , men bestemt ikke for Makeup-artister og deres store fangruppe.

Smashbox Photo Finish Prmerizer er et 2 i 1 produkt som lover 24 timers fugt kombineret med primerfordele. Produktet som er udviklet i Los Angeles, er hurtigt opsuget i min ansigtshud og fedter på ingen måde. Produktet fungerer som en slags magnet der fastlåser foundation og får den til at holde. Jeg har testet den både med og uden ekstra fugtcreme under og den holder perfekt til begge dele. Personligt har jeg brug for mere fugt og har derfor mest brugt den med en god dagcreme under. Prisen ligger på 275 kr ved Matas og kan købes her.

 

Smashbox Full Exposure Palette Er en universal palette der indeholder 14 flotte, neutrale farver,  lige fra nude til sort, fra glimmer til matte. EFFORTLESS: Fleksible, holdbare glimmerfarver i øverste række og fløjlsbløde, matte farver i nederste. Lige når keg åbner æsken tænker jeg WAUW den er proff og giver mig et skub i retning af at lære mere om at forme mine øjne med denne farvepalet. Det kunne være fedt med en enkle eller 2 farve med lidt spræl i, men det kan heldigvist købes i andre æsker fra Smashbox.

Det er genialt at æsken indeholder en guide til, hvordan du skaber det perfekte look, der passer til din øjenform. Jeg har kikket dybt i spejlet og syntes det kan være svært at se hvilken form mine øjne har, men det lander vist på mandelformede siger min voksne datter, så jeg har leget med paletten efter det. Mine ynglingsfarver i paletten er de grå i højre side og de nudefarvede i midten som giver et flot løft til mine brune øjne. Prisen er ved Matas lige her 365 kr. 

Smashbox Be Legendary Cream Lipstick

  • Gør dig klar til et close-up! Denne cremede og fugtgivende formular, der er fyldt med sheabutter og er skabt og testet i vores L.A photo studio, glider let på i første strøg og giver en pigmenteret og livlig farve. Jeg har testet farven Audition som er en flot rosa/Nude farve perfekt til efterårets beklædning. Den er super til min nye Rosemundekjole jeg havde på til diamantbryllup. Den kan købes til 175 kr. i Matas lige her.

 

Smashbox er et stort professionelt farve univers med et kæmpe udvalg især indenfor primere, har jeg opdaget. Jeg har aldrig testet primere til brug for makeup før, men er bestemt begejstret. Nemt at bruge og giver et flot, glat og mat resultat hele dagen.

 

Produkterne er sendt mig til test men holdningerne mine egne og links er uden fortjeneste til mig men alene en service til mine læsere.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked