En regnvejrsdag med Molton Brown Coco & Sandelwood

3. august 2017

 

Det regner, igen idag vel at mærke. Lige fra jeg vågnede i morges tænkte jeg ” nu er det oktober med alt det regn der står ned i stænger”, men det er først lige begyndelsen af august. Regnvejr giver en skøn duft og nogle gange luft også, især efter en tør periode, men det har vi ligesom ikke haft længe, så regnen er lidt tung i stuen idag igen. Derfor har jeg taget låget af min MOLTON BROWN AROMA REEDS i duften Coco & Sandelwood.

 

Duften af kokos, jasmin og sandaltræ, giver en afslappende, eksotisk aroma, som bliver hængende i stuen og sender mig positive tanker. Jeg er vild med duften SKIN fra CLEAN og denne her fra MOLTON BROWN er i samme boldgade. Nu dufter stuen af hygge og ikke længere af endnu en fugtig kedelig sommerferiedag inde, fordi vi render lidt ud og ind af huset og fugten så hele tiden er her. Prøv at dufte til den her i fx Magasin eller Matas og kan købes lige Her. Prisen ligger på 415 kr.  

Jeg har ikke denne duft  stående fremme hele året, men skifter lidt imellem forskellige dufte og her er det smart at MOLTON BROWN har flere træpinde med i den fine æske som duften leveres med, samt et låg til at skrue på igen vis du vil have skiftet duft en periode.

Serien findes også i de skønneste duftnoter til hand and bodywash samt lotion hvor jeg især er glad for den med rabarber og jordbærduft her om sommeren.  

Produkterne er givet mig i gave til test, men holdningerne mine egne og links alene som service til mine følgere uden jeg får nogen økonomisk glæde af det.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked