Hotel Chocolate – hvor ligger det lige ?

1. august 2017

 

Hvilket hotel har så meget chokolade ? Der vil jeg gerne bo nemlig.

Jeg har boet på forskellige hoteller rundt omkring i landet igennem årene, både privat og som ansat. Der er nogle gange, nogle meget få gange vel at mærke, sat lidt lækkert ind på værelset i form af et stykke frugt og et lille stykke chokolade og måske en flaske vand. Ikke noget specielt imponerende i min optik. Sjældent en frisk blomst endda. Oftest er der intet andet end seng og de fornødne møbler.

Hotel Chocolate er engelsk luksuschokolade lavet fra bunden helt fra plukning af bønnerne i deres egne plantager på St. Lucia, til deres fabrik i England hvor de blandes med de fineste forskellige ingredienser.

 

“Mere kakao og mindre sukker” – er deres motto og jeg skal da lige love for der er spark i smagene.

Hos Hotel Chocolat finder du velsmagene chokolade samt smukke og lækre gaveæsker i alle prisklasser, hvis du mangler den perfekte værtindegave. Hotel Chocolat fremstiller chokolade med naturlige råvarer og bæredygtige principper for kakaodyrkerne, hvor kakaobønnerne dyrkes på egen plantage i Caribien.

Du kan finde deres butik i Frederiksberg Centret.

Jeg har aldrig modtaget så stor en plade chokolade som denne BILLIONAIRE’S SHORTBREAD som er på hele 500 gram lækker sprød mørk og lys chokolade med knas. Den er skøn at sætte på et stor skærebræt og så kan man skære de størrelser man måtte have samvittighed, lyst og appetit til i løbet af aftenen.

 

“Orange You Glad It’s Summer ?” Er en frisk chokolade med Seville orangeoil og crisp rice. Elton Mess er med de fineste stykker jordbær blandet med knasende marengs og den fine æske med isvafler udenpå en chokoladekugerne “Everything but the Cone”.  De smager endnu mere himmelsk hvis de lige får 30 min i fryseren! 

Tealot Light Cacao Infision er en frisk og lidt sød sommerdrik til indre forkælelse. Kan drikkes afkølet som den er eller blandes med fx lidt vodka og lime.

Den helt vild smukke gaveæske Patisserie H-box består af hele 14 store mundrette stykker  chokolade med forskelligt fyld i. Det er dem du ser ligge i skåle her sammen med et par kugler fra Everything but the cone.

 

Alle lækkerierne er givet mig i gave, men meningerne helt mine egne. Du finder Hotel Chocolate lige her.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked