Marie-Stella-Maris giver fugt og velvære samt vand til udsatte områder i verden.

30. juli 2017

MARIE-STELLA-MARIS er en serie, som støtter hver gang du køber et Marie-Stella-Maris produkt med 1 EURO ubeskåret til deres verdensomspændende projekter for rent drikkevand. SÅDAN. At tage socialt ansvar er virkelig et fornuftigt træk at kombinere med disse smukke produkter. MARIE-STELLA-MARIS udspringer fra Amsterdam med deres Life-style brand som via salg af deres brede sortiment af luksuriøse dufte til hjemme samt skønne produkter til huden ønsker at give deres bidrag til at alle i verden kan få adgang til rent drikkevand.

 

“Access to safe and clean drinking water for everyone, everywhere.”
Marie-Stella-Maris

 

Serien rummer bla. No 72 Rose Promesse Liquid soap and Body Lotion. Jeg har med fornøjelse testet begge her henover sommeren og finder dem skønne med sine velduftende milde rosendufttoner. Det er en  naturbaseret flydende sæbe som renser huden blidt og som indeholder et miks af æteriske olier. Jeg har brugt den som håndsæbe, men kan også fint bruges som shower gel. Body Lotion er naturbaseret og den holder huden blød og smidig med indhold af sheasmør og kokosekstrakter som nærer og fugter huden og naturlig duft af vild rose, kardemomme og sandeltræ. Perfekt til at bruge efter håndvask eller badet og huden føles lækker blød syntes jeg.

Liquid Soap No 73 Poivre Noir Frais har jeg testet i den helt store lækre flaske med hele 470 ml. Den dufter lige sp skønt som ovennævnte men har duft af Geranium og sort pebber. Skøn naturligt krydret duft, som fint kan bruges af begge køn i såvel badet som ved køkkenvasken. Vi har med stor fornøjelse valgt at have den på badeværelset til brug både ved bad og håndvasken.

Alle 3 produkter lever til fulde op til mine krav om god kvalitet, drøje i brug, milde og velduftende og ikke mindst smukke at have stående fremme. Du kan købe serien bla. i Magasin lige her.

Priserne er yderst fornuftige og produkterne findes i flere størrelser. Ovennævnte er givet mig i gave til at teste, holdningerne helt mine egne og  links er alene lavet som en service for mine læsere og uden økonomisk sidegevinst til mig ved evt køb.

Du kan måske også lide

7 Kommentarer

 • Besvar Mette 4. december 2017 at 20:33

  Lækkert ?????????

 • Besvar Pernille 4. december 2017 at 19:13

  Skønt ❤

 • Besvar Helle Stelmach 4. december 2017 at 17:09

  Wauw skønt ?

 • Besvar Helle D 4. december 2017 at 16:51

  Lækkert??

 • Besvar Carins Wolff 4. december 2017 at 9:21

  De er bare lækkert ??

 • Besvar Lene Haumann Jensen 4. december 2017 at 8:59

  Lækkerier ?

 • Besvar Pia Leth 4. december 2017 at 8:57

  Den ser lækker ud ?

 • Skriv en besked