Depend 7-day 3 steps og Depend 02 scorer højt hos os.

27. juli 2017

 

I kender måske de små søde flasker med neglelak fra Depend, men kender I også alle de andre gode produkter de laver til neglene? Jeg har testet en del af dem og flere scorer højt på begejstringsbarometeret hos os piger i huset.

Til pleje af neglene har jeg testet Depend 3-Step action nail care kit

3-trinsmetoden plejer dine negle: Trin 1 Cuticle Peeling, Trin 2 Grape & Avocado Nail Oil, Trin 3 Hand & Cuticle Cream. Rengør, genopretter fugtbalancen og virker styrkende.  En god ny rutine jeg ikke havde prøvet før og bestemt kom mine negle til gode må jeg indrømme.

 

Derefter havde jeg fornøjelse af at prøve øverste serie af søde sommerfarver fra Depend 02-serien. Alle farverne har været i brug herhjemme hos min voksne datter og jeg. Alle farver har et smukt blankt skær og giver et virkelig flot sommerlook på neglene uanset om det er på hænderne eller fødderne. Farverne har vi prøvet at mixe med fx de blå/grønne på samme hånd og det ser flot og festligt ud fordi farverne ligger så fint op ad hinanden i farveskalaen. Penslen er ikke den allerbedste, men i forhold til prisen er det helt ok.

Når neglelakken skal fjernes igen er der flere metoder og en af dem er denne Dip-in fra Depend. Dip-in Neglelakfjerner er til naturlige negle (ikke kunstige negle) og indeholder ikke acetone. Det betyder, at der ikke er risiko for at gøre neglen porøs eller beskadige den naturlige negleflade. Den er super effektiv og vi har oplevet, at man ikke behøves en rensning med en vatpind for at fjerne det sidste ind til huden omkring neglene. Alt er væk. Den lugter skrap og er lidt hård ved min hud faktisk. Min favorit er derfor denne:

 

Min nye favorit lakfjerner, der er lugtfri og virker hurtigt. Bruges også til naturlige negle (ikke kunstige negle). og indeholder heller ikke acetone. Til gengæld kan det være rart med denne lille fikse sag Removerpenna fra Depend til at fjerne neglelak der ikke er så nemt at komme til fx tæt på huden ved neglen.

Depend 7-Day slår dog alt! Se lige nogle fede farver og de holder MAX….Jeg har haft dem på mine sommer tånegle og de har holdt op til 10 dage og stadig rigtig fine i kanten. Helt vildt så godt de holder .

Depend har lavet en kanon serie som lever til fulde op til at holde i mindst 7 dage. Der er masser af farver at vælge imellem og det vigtige er at nyde hvor lette de er at påføre, den flotte holdbare glans og alligevel meget nemme at tage af igen med ovennævte produkter. Tørrer lynhurtigt efter påføring og klistrer ikke.

 

Depend 7-day er laksystemet , der laver en neglelak med flot flot glans, ekstrem god holdbarhed og nem at tage af igen. Depend 7day er en 4-trinsbehandling, og med et startsæt får du de grundprodukter, som du altid har brug for ud over farven (trin 3):

Trin 1 – 7day CLEANSER, der skånsomt rengør neglefladen.
Trin 2 – 7day Protecting BASE, der giver den perfekte hæfteflade til den farvede lak og beskytter dine negle mod eventuelle misfarvninger.

Trin 3 – Hybrid POLISH påføres
Trin 4 – 7day Hybrid TOP, der forsegler og giver superglans og ekstrem god holdbarhed.

LED-/UV-lampe behøves ikke, da laksystemet hærder i normalt dags-/lampelys.

Vi piger her i huset er vilde med Depend neglelakker fordi der er så mange flotte farver at vælge imellem i neglelak, de giver flotte resultater, nemme at tage af igen og holdbarheden er i top. Plejeprodukterne er nemme at bruge for både den unge generation som den lidt mere modne som mig;). Dertil kommer at priserne er yderst rummelige og du an fx købe det hos Matas lige her.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked