Gode tilbud fra SWISS CLINIC.

24. juli 2017

 

SWISS CLINIC er især verdenskendt for deres fantastiske Dermaroller, som jeg har skrevet om tidligere lige her . Jeg er pænt begejstret for deres serie og de har nu udviklet en hel række af hudplejeprodukter som bla. indeholder ovenstående: Face Serum, Day Cream samt Micellar Cleanser gel.Jeg vil tippe jer om at lige nu har deres webshop op til 50 % RABAT pga sommerudsalg her i juli. Så skynd jer kikke forbi. 

 

SWISS CLINIC Micellar Cleansing gel er et af de nye hippe All-in-one produkter, som hjælper os med at være mere praktiske i vores hudplejerutiner. Den er super mild fornemmer jeg, så den er nem at blive glad for. Fjerner hurtigt og enkelt urenheder og gør huden strålende frisk med en smuk glød og skal ikke skylles af. Dejligt nemt. Kan købes over hele landet og fx i Matas samt lige her hvor den i juli er på tilbud til kun 250 kr.

 

SWISS CLINIC Face Serum benyttes lige efter rens af ansigtet og så er huden ellers klar. Denne serum indeholder en kombination af to naturlige vigtige emner: hele 5 hayluronsyrer og 5 peptider.De fem peptider er med til at styrker huden og stimulerer dannelsen af nyt kollagen, som blandt andet giver en smukkere tone i huden. De fem forskellige hyaluronsyrer hjælper med at fugte huden, øge fastheden, og gøre huden blødere og glattere. Denne serum mærkes let på ansigtet syntes jeg og trænger hurtigt ind så du efter få minutter kan fortsætte din daglige rutine med dagcremen. Kan købes mange steder i landets butikker og fx i Matas eller lige her, hvor den i juli er på max tilbud sat ned fra 760 kr til kun 570kr.

 

SWISS CLINIC Day Cream dufter mildt og har en meget diskret duft. Den fordeles nemt på huden efter serum og er hurtigt trængt ind så ansigtet er klar til makeup. Cremen er med biomimetiske peptider, som hjælper med at formindske fine linjer og for tidlig ældning. Derudover er den spækket med hele otte forskellige typer af hyaluronsyre der trænger dybere ind i huden og bidrager dermed med at fugte og øge fasthed i huden. Lige nu er den på tilbud med hele 25 % Rabat i juli lige her. 

Efter gentagne gange at have brugt ovennævnte 3 produkter sammen har jeg konstateret at huden føles frisk ren, dejlig fugtmættet og på ingen måde fedtet eller tør. Lige tilpas fin og klar til makeup hvis jeg har haft lyst til det. De dage jeg har brugt makeup har den kunne holde super fint hele dagen, så den kan kun anbefales herfra. Produkterne er givet mig i gave til test men holdningerne helt mine egne. Links er uden fortjeneste til mig, men alene som service for mine læsere.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked