“What do I wear in bed ?” – Percy & Reed.

23. juli 2017

Fræk lille besked på tuben: “What do I wear in bed? Percy & Reed of course !” og den fine stregtegning ligger op til fantasier om vintage og god kvalitet i mindste detalje syntes jeg. Jeg sover nu i liiiiiidt mere end bare Percy & Reed må jeg indrømme, selvom en sommernat kan være varm for mig.

Percy & Reed er lanceret af Paul “Percy” Percival og Adam Reed, to af Londons førende hår personligheder med ægte britisk charme. Det ses også på deres produktlinje syntes jeg, da det udstråler kvalitet, godt design og lidt “kant”. Umådelig smukt at have stående på sit badeværelse ikke mindst.

 

Jeg har fornøjet mig med deres Divine Shine Shampoo og Divene Shine Conditioner er par uger nu til stor glæde for mit hår. En god hårdag starter med en god bund: En god hårvask og efterfølgende produkter. Netop disse 2 produkter optimerer grundlaget for glansen i mit hår, som ellers har tendens til det mere matte kedelige udseende efter de små grå er piplet frem på hovedet må jeg indrømme. Der er både vitamin E og B5 til at styrke håret samt hindbærolie for ekstra glans og aloe vera. Håret bliver utroligt blankt blødt og fyldt med fylde, ligesom jeg kunne ønske mig. Du kan købe dem i Matas lige her

 

Percy & Reed Wonder overnight Recovery samt Wonder Treatment Oil+ har været prikken over i’et for mig. Overnight har redet nogle massive dårlige hårdage efter en omgang medicin. Sådan nogle dage hvor alt bare hænger og er fladt og klasket.  Percy & Reed Perfectly Perfecting Wonder Overnight Recovery har jeg krammet ind i håret inden jeg gik i seng og lod det blive natten over. Produktet absorbereres øjeblikkeligt i mit sommertørre og fedter ikke på sengetøjet eller lign. Om morgenen har jeg vasket det ud igen i badet og kuren er dermed færdig og efterlader håret som skønt velplejet som havde du siddet ved frisøren og købt en dyr hårmaske. Dette er hjemmebehandling i luksusklassen til gode fornuftige penge. Du kan købe den til 215kr i Matas lige her.

Wonder Treatment Oil+ er lidt af et vidunderprodukt syntes jeg. På gode dage har jeg en del krøller i mit hår og de kan være mindre pæne og uldne i det. Her samler produktet håret smukt og let uden at blive tungt. Modsat kan jeg også bruge det på dage hvor mit hår er næsten glat og tørt hen på eftermiddagen, for at give det ekstra fugt og næring så det fremstår super sundt og blankt. Det geniale er at produktet både kan benytte i vådt og tørt hår, til glat eller krøllet osv. Absolut et produkt jeg er blevet afhængig af. Det koster 270 kr i Matas lige her.

 

Produkterne har jeg modtaget i gave til at teste, men holdningerne helt mine egne og links er lavet alene for at henvise mine læsere, jeg får intet for det økonomisk såmænd.

 

Kjolen er fra Lollys Landry og købt til kommende diamantbryllup i familien hos Tine Lund i Viborg.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked