På besøg på politigården og køreprøve up-date.

20. juli 2017

Man kan besøge Politiet af mange årssager og vi har fx lige fået stjålet sønnens fine cykel på banegården ved højlys dag , trods den var låst med hele 2 kraftige låse vel at mærke ! Der er brugt solidt værktøjer til at bryde låsene op og slæbe afsted med cyklen, så vi fatter ikke nogen kan få sig til det og faktisk nå det uden det opdages. Det er selvfølgelig anmeldt ved politi og forsikringsselskab og lokale FB-grupper.

 

Man skal også møde op her, når en køreprøve starter og idag var dagen hvor den lokale motorsagkyndige skulle hilse på datteren og teste om der kunne udstedes kørekort. Det har været en lang men sikker vej til at nå målet og spændingen var næsten ikke til at holde ud, selvom datterens kørelærer Simon flere gange har sagt, at hendes kørsel bestemt var ok til at bestå, faktisk over hvad der forventes. At orienteringer i trafikken, vise hensyntagen til medtrafikanter og observere detaljer og forandringer var absolut iorden samtidigt med betjening af bilen.

 

Kørekortet er i hus. Det lykkedes og vi er ved at revne af stolthed og glæde på datterens vejne. Ikke en eneste gang har hun sprunget over et fremmøde til teori, førstehjælp eller en køretime uanset hvor nervøs ( i starten af forløbet ) eller træt efter en skoledag hun har været. Altid punktlig og enorm målrettet på at blive bedre og bedre og nå sit mål: at kunne blive selvtransporterende i bil. Det har taget kræfter især af starten pga austimen at vænne sig til alle de nye regler og detaljer og betjening af bilen, men som altid viser hun en enorm målrettethed når de rigtige rammer er tilstede og det ses muligt at kunne nå det.

 

Vi er meget taknemmelige for samarbejdet med vores kørelærer Simon fra Frisdal Køreskole, som du finder lige her og han har en kæmpe betydning for at forløbet er gået så sikkert og godt hele tiden. Jeg har skrevet om vores gode råd og forløb med køreskolen både her og her.

Jeg får lyst til at fejre det med både en middag ud i byen, en tur i Tivoli i Århus eller andet “stort og festligt”, men det vil jo blot være endnu en krævende udfordring for datteren idag og derfor mere mit behov for at fejre end hendes, så det må jeg lige få rettet bedre til. Glad er jeg under alle omstændigheder og nu har datteren endelig ferie som hun selv siger det.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked