FOREO Luna 2 – Luksuriøs hudplejeteknologi.

19. juli 2017

 

 

Jeg har fået mulighed for at forkæle min hud med at teste en LUNA 2 fra FOREO. Mange eksklusive hudplejefirmaer har de senere år udviklet diverse behandlinger til at gøre en forskel på huden ved hjælp af pulseringer på lavfrekvens. Det både for at rense huden mildt, men effektivt, i bund og løfte huden samtidigt, men også fordi det er en super anti-aging behandling.

LUNA™ 2’s rensebørste bruger T-Sonic™ teknologi, som forsigtigt exfolierer døde hudceller, renser porerne for rester af makeup og fjerner 99,5% af snavs og olie fra huden lover firmaet. Anti-age-funktionen skulle reducerer fine linjer og rynker ved hjælp af pulseringer på lavfrekvens, som opstrammer huden og efterladen den tydeligt løftet. Rensebørsten er 100% vandtæt og én opladning svarer 1/2-års brug. Skønt man ikke behøves tænke på opladning hver uge eller med på ferien fx.

Det er noget af en lækker luksuriøs hudplejeoplevelse, hvor jeg først fordeler lidt cleanser på ansigtet og derefter gør min lyserøde Luna 2 godt våd med lunkent vand. Så tænder jeg på den runde knap i midten nederst og den begynder straks at summe samt “ryste/rotere” i præcist 1 minut! , længere tid tager det ikke.  Ansigtet bearbejdes systematisk og efterlader en skøn fornemmelse af ren og let hud. Jeg har taget den til mig <3. Efter det første minut vender jeg maskinen om og benytter “bagsiden” ved at tænde for maskinen igen og massere punkterne som anvist i filmen.

Du kan se en video på Youtube om det lige her

 

LUNA 2 renser i dybden og er skånsom mod huden da dens overflade af bløde næsten fløjelsagtige gummidupper let masserer ansigtet med pulsering af lavfrekvens. Jeg var noget spændt på at bruge maskinen på mit ansigt, men fandt hurtigt ud af at styrken på vibrationerne kan justeres meget enkelt med et tryk på de nederste knapper. FOREO har selvfølgelig også udviklet en perfekt cleanser til at bruge og jeg kan især godt lide denne her:

 

 

Denne youghurt-agtige Cleanser fra FOREO , til brug om morgenen, er fyldt med ekstrakter fra frugt som renser og opfrisker huden, alt imens probiotikaen fra yoghurten fugter, så huden efterlades blød og frisk. Jeg er vild med min cleanser fra PH Formula som skrevet om tidligere her, og denne her fra FOREO er en god konkurrent. Der er selvfølgelig også lavet en cleanser til aftenbrug: FOREO Night Cleanser.

LUNA fra FOREO er velegnet til alle hudtyper, og findes i flere varianter fx. FOREO Luna Play. Den er en vaks lille sag til at have med i håndbagagen på ferie og koster omkring 300kr i bla. Matas hvor min datters er købt. Hun fik sin i julegave af os og har med stor fornøjelse til hendes kombinerede hud brugt den.

LUNA™ 2 fås i fire forskellige modeller med rensebørster, som er tilpasset specifikke hudtyper:

 

Den lyserøde til Normal skin, den lyseblå til Combination skin, den tyrkise til Oily skin og den lilla til Sensitive skin. Derudover er de lavet en sort til de mere maskuline hudtyper. Maskinen er  100% vandtæt, og sikker til brug fx når man står inder bruseren om morgenen med balsam i håret. Der har jeg fast rutine med at bruge min. Ingen tid at spilde her.

De kan bla. købes i Magasin til 1.495 kr./stk  lige her.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Ulla Wolter 24. november 2017 at 19:10

    Almindelig kedelig Colgate tandbørste

  • Skriv en besked