Esse probiotic Award-winning hudpleje: Økologisk, vegansk og bæredygtigt.

13. juli 2017

 

 

Jeg har været så møg heldig at vinde dette hudplejesæt fra Sydafrikanske Esse hos bloggeren Lise Grosmann lige her , hvor du også kan læse om de grundlæggende mekanismer og tanker bag udviklingen af ESSE.

Grunden til at jeg deltog var, at Esse har så mange gode kvaliteter beskrevet, at jeg simpelthen måtte prøve lykken og få fingrene ned i krukkerne så min hud kunne prøve det. Vores krop og hud er bosted for mikroorganismer og det er her serien ESSE sætter ind på en naturlig måde. Det er kvaliteter som beskrives i bla. denne tekst fra Danish Beauty Award 2017: 

Dommerne siger om vinderen:

“Dette er indbegrebet af innovation: Levende probiotika i hudplejen! Vel at mærke på en sådan måde, at de levende probiotika overlever ved at gå i dvale, mens de bor inde i flasken, og produktet har en holdbarhed på 2 år. Målet er at styrke hudens mikrobiom og fodre de millioner af mikrober, der naturligt lever på hudens overflade, og derved skabe en hud i balance. At det så oven i købet er økologisk, vegansk og bæredygtigt, gør det jo ikke ringere.”

Cream Cleanser C8 fra Esse er udviklet så den blidt, men effektivt, fjerner urenheder fra din hud uden at ødelægge de naturlige mikrober. Ved at holde PH-værdien på 4-5 stykker er man allerede her sikker på bedst muligt at skåne hudens naturlige ballance. Den dufter meget mildt og fjerner effektivt selv mascara oplever jeg. Der er fornuftigt pumpesystem på flasken så alt holdes rent og frisk. En god afrensning er grundlaget for at huden kan optage de gode dråber du efterfølgende vil forkæle din hud med jo.

Toner plus T6 fra Esse bruger jeg efterfølgende for at tilføre fugt i mit ansigt, der som altid suger det til sig nærmest. Toner plus forbereder huden til at tage ekstra godt imod de dråber jeg efterfølgende vil påføre huden så de max udnyttes. Toneren indeholder nemlig præbiotika, som er med til at fremme væksten af de gode mikrober. Den er nem at fordele på ansigtet og intet strammer i min ansigtshud, heller ikke under øjnene, hvor der ellers tit er Bingo for tørhed. Nu er huden klar til serum.

 

Probiotic serum er verdens første serum med levende probiotiske bakterier og stjernen i serienSå snart Esse Probiotic Serum kommer i kontakt med dit ansigt, aktiveres dens 1 milliard levende probiotika pr. milliliter af fugten på din hud, komplementerer dens naturlige mikrobe-diversitet og hjælper med at skabe det perfekte mikrobiom, når det gælder om at få hudens ældningsproces til at gå langsommere.” -skriver ESSE. WAUW….Jeg er fuldstændig solgt til den her “tekonologi” og nytænkning. Efter serum venter jeg et par minutter og påfører så fugtighedscreme.  

 

 

Rich moistureiser fra Esse er som flydende honning at se på næsten. Smuk gylden og meget let at fordele på ansigt og hals nu huden er forbereder med både serum og tidligere cleanser og toner. Esse har hele 11 forskellige fugtighedscreme at vælge imellem, så du kan finde præcist den som passer din hud. Dette produkt indeholder også præbiotik og en probiotisk ekstrakt er tilsat for at ændre hudens mikrobielle sammensætning til din fordel. Vi taler om toppen af poppen for hudpleje i fugtighedscreme her. Jeg har brugt den morgen og aften på ansigtet og hals. Super nem at fordele og meget lækker fornemmelse af renhed og fugtmættet hud igen når jeg står op om morgenen, selv her i sommerhalvåret hvor jeg er mere ude i vind og sol. 

 

Alt i alt en rejse ind i en ny verden af tanker om naturlig hudpleje som er både økologisk, vegansk og bæredygtigt fremstillet. Du kan læse mere om serien Her hvor du også kan købe produkterne. 

Serien har på alle måder rusket godt op i mine tanker om hudpleje og fremtidens produkter. Esse har så mange kombinationer af produkter der kan målrettes den enkelte, at det er en fornøjelse at se deres webshop igennem for at kombinere sin personlige hudpleje. Jeg blev advaret om, at der kunne forekomme en smule urenhed, selv i min 50+ alder, når jeg lige startede op, men det er ikke sket hos mig. Huden er kun blevet mere og mere fugtet og spændstig helt som ønsket.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked