Bioeffect fra Klinik Rungsted.

4. juli 2017

 

 

I Rungsted kan du finde en klinik med navnet Klinik Rungsted. Her finder du optimale muligheder for selvforkælelse med behandlinger af din hud ved dygtigt fagpersonale, der både kan noget med og uden nåle. Dine ønsker og forventninger til dit udseende og til behandlingens resultat er det centrale udgangspunkt for klinikken. Dette indlæg handler om behandlinger med BIO EFFECT EGF Serum fordi dette serum kan noget helt helt særligt. Du finder klinikken Her.

Når du booker en tid på Klinik Rungsted kan du vælge en med BIO EFFECT – EGF Serum som Klinikken blandt andet har specialiseret sig i. Bio EFFECT som behandling på Klinik Rungsted: 

“Bioeffect Pro er Bioeffects Professionelle behandling, som kun foretages på udvalgte klinikker. EGF (Epidermal Growth Factor) er et celleaktiverende protein, og er hovedingrediensen i det aktive serum, som vi anvender i denne signaturbehandling (50% stærkere end den almindelige EGF serum).

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrensning af ansigt, eksfoliering og evt. dybderens. Ansigtsmassage i potent Hyaluron Serum for optimal fugtboost. Dernæst kombineres EGF Serum og hydrogelmaske for at optimere optagelsen af det potente EGF protein. Nakke- og skuldermassage samt håndmassage.”

Hvad er det så dråberne fra BIO EFFECT er?
Bioeffect forkortelsen EGF (Epidermal Growth Factor) er et stof, som biokemiker og nobelprisvinder Stanley Cohen har udviklet og opdaget. På Island har et biologisk forskerteam simpelthen skabt et verdenspatenteret og naturligt alternativ til ingredienset EGF. Dette har de gjort med udvindelsen af EGF proteiner fra Bygplanter der gror imens de passes og plejes under de mest optimale forhold.

 

 

Hvad kan EGF Serum? Det kan stimulere deling af celler og dermed stimulere dannelsen af nye sunde hudceller. Det kan have mange super gode effekter på huden, men blandt andet anti-age som er mit fokus. Det er et rimelig effektivt middel i kampen mod rynker. Det er lige der jeg er: rynker hist og her i ansigtet jeg på den ene side vedkender mig og holder næsten af, men på den anden side virkelig gerne vil bremse udviklingen lidt af.

EGF Serum er en fugtgivende og genopbyggende anti-age serum med hyaluronsyre og det celleaktiverende EGF protein, som øger produktionen af kollagen og elastin. Jeg har brugt 2-4 dråber som masseres blidt på ansigt og hals inden sengetid og omkring øjnene. Derefter har jeg brugt min jaderuller fra SMUK til at arbejde det endnu bedre ind i huden, men dette er ikke en nødvendighed for behandlingen, jeg er bare rigtig glad for min ruller. Få minutter efter mærkes huden løftet eller opstrammet på en let og behagelig måde, meget anderledes end hvad jeg har prøvet tidligere af serum. Dråberne har en blød geleagtig konsistens og er nem at fordele i ansigtet uden at det lynhurtigt suger sig ind i huden hvor man starter og før jeg når at fordele det, som visse andre typer serum kan gøre. Jeg er kritisk her pga min tendens til meget tør hud der suger til sig. Du kan købe det Her

 

 

BIO EFFECT EGF EYE MASK TRETMENT var jeg meget spændt på at bruge første gang. Den har lige vundet Danish Beauty Award, som bloggernes favorit hudplejeprodukt! Er det noget særligt ? JA for det er stemmer fra bloggernes helt ærlige menig hvor de har kunnet vælge og vrage imellem alle branchens topprodukter. 

EYE mask fra Bio EFFECT er en hjemmebehandling hvor du først dupper serum på fra den lille hvide flaske. Herved intensiveres effekten af den intenst fugtgivende behandling, der er specielt udviklet til øjenomgivelsernes sarte hud. Behandlingen “reducerer fremkomsten af fine linjer og rynker, genopretter øjenkonturernes fasthed og udstråling samt reducerer tegn på træthed og hævelser omkring øjnene. Giver desuden synlige resultater ved jævnlig brug.”

Jeg oplever en MARKANT ændring af især mine mørke rande/skygger under øjnene og blev blæst over af respekt. Efter en nat med allergi og hævede øjne var jeg endnu engang ikke et kønt syn i morgenspejlet, og da jeg skulle ud til afslutning på sønnens efterskole, hvor tårerne også skulle få øjnene til at hæve,her skulle Bio EFFECT EYE Mask stå sin prøve. Den klarede det! Især den mørke skrå kedelige “streg/skygge” fra øjnene ned til midt på kinden blev straks minimeret og huden føltes igen løftet og let. Fuldstændig magisk og lækker behandling. Let at klare hjemme og perfekt inden jeg lagde makeup på. Senere har jeg brugt den et par aftner hvor jeg skulle ud af huset og igen stod med hævede øjne pga overtræthed blandet med allergi, så giver den lige det der ekstra løft omkring øjnene. Der er 6 par masker i en æske og du kan købe dem Her.

EGF SERUM er the shit…det er den serum du skal købe hvis du virkelig vil se resultater hurtigt og øjenmasken er magisk. Uundværlig simpelthen. Kontakt Klinik Rungsted på tlf. 5385 8553 hvis du vil vide mere om hvilke produkter eller behandlinger der lige præcist vil være godt for dig og din hud. Deres webshop sender gerne så du kan hjemmebehandle også .

Serum er givet mig i gave til at teste ( og derfor reklame/sponsoreret)  og øjenmaskerne købt for egne penge – begge dele fra Klinik Rungsted. Oplevelserne med produkterne er helt og holdent mine egne og jeg tjene ikke en krone på de links jeg har lavet, det er ren service til mine læsere.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Crispy Vegetable Pakoras Recipe 28. juli 2017 at 8:41

    Great Blog! I really liked your post.Thanks Again.

  • Skriv en besked