Stærkere, fastere og mere vital ? Hvem vil ikke gerne være det?

11. juni 2017

 

I min ungdoms bedste sendetid, var det at være stærk, fast og vital nærmest et livsvilkår jeg bare var heldig at have og at være født med. Livsglæden boblede og min evige søgen efter viden var mest fokuseret omkring finanssektoren og dernæst festligt samvær med venner i fritiden. Det var bestemt ikke kedeligt og jeg kan heldigvist ikke sige jeg er gået glip af ret meget på den konto.

Hvad jeg ikke brugte tid på dengang, var ordentlig hudpleje. Min hud var umådelig nem at stille tilfreds, så jeg skænkede ikke en tanke over vitaminer til huden, fugt eller ord som serum, enzymer og nanoteknologi, så jeg var ikke vant have en hudpleje rutine simpelthen. Det er anderledes idag, hvor jeg har rundet de 50. Nu er der andre boller på suppen og når jeg skal bruge tid eller penge på hudpleje, så må det gerne være lækkert og virke ikke mindst.

M2 Beauté, har udviklet serien Ultra Pure Solution, som er den nye generation af hudpleje, der kan levere effektive ingredienser dybt nede i huden. Jeg har tidligere skrevet om dem her.

Ved hjælp af nanoteknologi har M2 Beauté gjort det muligt at optimere huden på celleniveau! Mindre kan ikke gøre det, for snakker om virkelig små partikler nu. Pumpesystemet på denne serie udsender dråber så fine som en sky nærmest. Helt utroligt let og lækkert at få på ansigtet og jeg bruger kun 2 pump til hele ansigtet pr. gang. Det betyder at sådan en flaske kan holde flere måneder.

Nu har de lanceret en nyhed som jeg har været så smadder heldig at få lov at teste: Ultra Pure Solutions Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray. I en Limited Edition gaveæske …

Denne nyhed indeholder nanoiserede molekyler af kobberpeptider og B2, B3 og B6-vitaminer, der ved hjælp af det unikke pumpesystem og det reneste vand til at transportere indholdsstofferne med, når helt ned i læderhuden og dermed særligt velegnet til moden hud skriver firmaet bag. Jeg er moden og det er min hud også, så det her er et stjernespækket match in Heaven.

Det er en fin gaveæske Limited Edition der er landet i min turban og der var også en Konjak-svamp i. Vi er fan af konjaksvampe her i huset. Konjak-svampe er lavet af rodfibre i den asiatiske konjakplante og er et 100% naturligt ansigtsrensende værktøj simpelthen. Den særlige struktur af fibrene hjælper med at stimulere blodgennemstrømningen og virker opfriskende på huden og dermed perfekt som forberedelse til effektiv anvendelse af M2 Beauté efterfølgende. Svampen har en smart elastik man kan hænge den i og den tørrer hurtigt efter brug, er nem at have med på tur og findes i mange varianter alt efter hvad man ønsker at have fokus på ved sin hudpleje. Jeg har for flere år siden forærert mine teenagere konjak-svampe til dem. 

PRØV det ! Serien fra firmaet har min begejstring på alle måder kan I nok forstå.

Dette sæt fra M2 Beauté kan lige nu købes i bla Magasin og koster 750kr. Jeg har fået sættte i gave som sagt men holdningerne er mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked