Biehl pc01 er et frisk pust der kysser sjælen blidt.

7. juni 2017

 

 

Duften af: sol, endelig! En smag af vinden. sjælen smiler. Sådan beskrives duften Biehl pc01 og det rammer faktisk ret godt plet i min optik. På mig selv udvikler duften sig i flere etaper og det første jeg dufter er  frisk og frejdig mandarin efterfulgt af pæon og mango for til sidst at finde dybde i en næsten afhængighedsskabende sart duft af lidt syrligt, sødme og musk. En sammensætning som virkelig sparker til humøret og som lander i en smuk kreativ elegant mystik. Sådan en duft man søger til igen og igen fordi man liiiiiige skal dufte efter igen hvad det nu var den duftede af.

 

Biehl parfumkunstwerke har skabt et frirum for parfumekunstnere som Patricia Choux, der kan præsentere deres helt egne ekstraordinære kreationer til duftelskere uden at skulle tænke på markedsforskning, trends, marketing eller på priserne på ingredienser. Unikke dufte vel at mærke. Det dufter jeg tydeligt for den her ligner ikke noget jeg har duftet før simpelthen. Parfumkunstwerke’ mål er at overraske og åbne op for nye muligheder for en meget personlig stil for den, der bruger duften. Måske er det derfor denne duft nogle gange er at finde i eksklusive mode- og livsstilsbutikker hvor kunderne søger det personlige til sig selv eller sit hjem.

Patricia Choux , som er parfumør, har skabt et sandt lille mesterværk. Hendes stil er crazy, chic – en tempofyldt blanding af behændig tradition og en modig lidenskab efter at afprøve nye idéer, står der på det lille kort som følger med parfumen. Det er bestemt lykkedes i denne duft. Jeg er VILD med den.

Dufte minder mig om de her farver på en måde : lys og let og et strejf af romantik. Perfekt sommerstemning i den duft.

 

Duften er givet mig i gave men holdningerne helt mine egne. PRØV den siger jeg bare ….du kan finde den fx ved Storm fashion her .

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked