NVEY eco make-up indeholder KUN naturlige ingredienser.

24. maj 2017

Jeg er fan af fine farver til ansigtet og da jeg på Instagram så øjenskygge, blush, foundation og concealer fra det økologisk brand nvey, som jeg ikke kendte, tænkte jeg “DET må jeg altså undersøge det her!”. Nu et fint lille udvalg kommet hjem til mig.

nvey laver deres produkter uden anvendelse af kemiske ingredienser ( fx parabener, petrokemikalier eller syntetiske duftstoffer), og er udelukkende lavet af de mest naturlige økologiske ingredienser. Det er da befriende dejligt at læse. Jeg har testet 2 af deres smukke farver i det store udvalg af Eyeshadow. Tænk sig, de har base på økologisk majssilke, kamille og jojoba-olie – i en øjenkygge ! Jeg har brugt dem både hver for sig men også til at blende. De toner super smukt op på huden og der er ingen striber i hudfolderne på øjenlåget selv efter flere timer i et varmt lokale, da jeg var til middag ved gode venner i søndags. envy eyeshadow findes i et hav af smukke farver som du kan se her.

 

Derudover har jeg testet nvey concealer og blush. Med alderen har jeg fået mere og mere mørke “områder” ved mine øjne og især krogen ind til næsen er altid et udsøgt sted for at bruge concealer. Her rækker økologien også til. Den cremeagtige concealer lægges nemt på med en pensel og dækker perfekt også under øjnene. Den indeholder økologisk tidsel-, jojoba-, castor-olie og naturlige antioxidanter som sikrer en jævn dækning. nvey blush har jeg prøvet i den fineste forårs og sommerfarve …. Jeg har brugt en blød stor børste til påføring på kindebenene og den ligger fint hele dagen med et frisk farvepust.

 

Summa Summarum må jeg sige at alle produkterne imponerer mig i kvalitet af både holdbarhed, farvepigmentering og ikke mindst super dejligt bløde at have på min hud, som tangerer til den tørre side meget let. De er lette at fordele i ansigtet og man kan selv variere hvor meget gas man vil give på farverne. Ingen kløe i huden , ingen drysseri af øjenskygge heller. Nemme at åbne i de små sorte emballager, også for lidt hævede fingre på en måske varm sommerdag.

 

Serien kan købes bla. ved Helsam. Produkterne er givet mig i gave til at teste men vurderinger og meninger helt mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked