Hvem vil ikke gerne være SMUK ?

21. maj 2017
Smuk hudpleje

 

Hvem vil ikke gerne holde sig SMUK ? Udstråling er jo mere end et smil og god karma i min optik, i hvert tilfælde i min alder som er 50+. De perioder hvor mit liv har ekstra udfordringer, er der ikke altid overskud til at huske de ekstra gode hudplejerutiner, men en god serum samt creme er der altid kræfter til. Det kommer sig helt sikkert af, at jeg får knasende tør hud i ansigtet, hvis ikke jeg vedligeholder pleje med gode produkter simpelthen. SMUK er mangt og meget, men også en hudplejeserie som har udviklet denne prisvindende olie-serum. Jeg har testet både serum og den smukke Jaderuller.

Heidi Maltby er den seje kvinde bag serien SMUK Skincare og hendes idé udsprang af en forelskelse i Balinesiske plejeprodukter og ingredienser. Idag produceres det hele i Danmark og der er blevet særlig opmærksomhed på denne olie-serum  da den blev nominerer og  vandt Danish Beauty Award 2017 som årets Danske Produkt. Det er sgisme sejt!

SMUK Vitamin A C E Booster SERUM er en hudkærlig olie-serum, der er tilføjet bla Hyaluronsyre, som vi ved binder fugt og er god ved den aldrene hud som i min alder, samt ekstrakt fra rødtang der også binder fugt. Min vurdering er, at den er lækker lækker lækker at arbejde ind i huden og ikke mindst fornemmelse af fugt og efterfølgende god udstråling af huden. Ingen oliefedtet fornemmelse overhovedet. Jeg kan mærke at den arbejder på mit ansigt med en meget svag prikken og lidt opstrammende følelse sammen med fugt fugt fugt. Den dufter eller lugter ikke, hvilket jeg finder som et plus for især dem der ikke bryder sig om , eller ikke kan tåle, dufte. Ovenpå skal der lige en omgang nat eller dagcreme. Flakonen er udviklet så den sikrer vitaminerne i ikke at oxidere. Gennemtænkt ! Det kan jeg lide. Jeg har brugt Xellence dagcreme, da jeg er vild med den hertil. De arbejde godt sammen og jeg har skrevet om den serie tidligere her på bloggen.

Denne SMUKKE originale kinesiske JADE ruller er et “hjælpemiddel”  til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle kalder det for ansigtsstyrketræning, som du også kan bruge forebyggende. Jeg har brugt den lige efter at min serum er kommet på huden, så den absorberes optimalt. Dejlig kølende og beroligende effekt og efter en tur i køleskabet nogle dage har den hjulpet mine hævede øjne til at falde lidt ned igen ved meget bløde rul.

 

“Hvorfor er den lige lavet af jade mor?” Spurgte min datter. Jammen jade har en beroligende effekt på nervesystemet, har jeg læst mig til, og så er den gude SMUK i den farve og meget behagelig glatpoleret på huden ved brug! Jeg har rullet blidt 5 minutter på afrenset hud og syntes det er en lækker luksus hjemmebehandling at give sig selv. OBS! Denne jaderuller er af en meget fin kvalitet. Jaderuller findes i mange forskellige kvaliteter.

Du kan finde produkterne fra SMUK i Magasin her og hos Naturlig Smuk her.

 

Produkterne er givet mig i gave til test men holdningerne helt min egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked