Økologisk hudpleje med MÁDARA Time Miracle.

15. maj 2017

 

Mange går med iver op i at spise sundt for både miljøets skyld samt eget helbred og ikke mindst nydelse for sanserne. Det giver god menig for mig at spise økologisk, men jeg er ikke 100% rendyrket forbruger på madsiden endnu må jeg indrømme. Drejer økologi sig kun om mad for os? Nej slet ikke hvis du spørger mig. Økologisk hudplejeprodukter  stormer frem på markedet og MÁDARA har været med længe her.  Mádara tror på, at den bedste hudpleje går dybere end huden. Ikke bare for at få os til at se bedre ud, men for at få os til at føle os bedre tilpas og være ” et bedre menneske”. Det er pleje for vores velvære og selvværd at være bevidst omkring de valg vi tager, de værdier vi respekterer og en stillingstagen til det miljømæssige fodspor som vi efterlader. Den er god nok, for jeg har det på helt samme måde: samvittigheden bliver bedre med økologi.

“Det er børnenes jord og derfor skal vi passe på den” siger vi ofte. Det er også børnenes hud vi skal passe på, og derfor kan jeg snildt anbefale mine teenagere at kikke på MÁDARA til kombineret hud også. Jeg har fået lov til at teste følgende produkter:

  • Plum Plum Lip perfection balm er guf for læberne som forbliver perfekt bløde og gennemfugtede efter bare få strøg i løbet af dagen. Det skyldes at Plum Plum er baseret på  fugtgivende Jojobaolie,  Sheasmør samt Blommeolie.
  • Total Renewal Night Cream Denne fede og nærende, men alligevel hurtigt absorberende fugtighedscreme blødgør og fugter omgående huden selv efter en lang dag ude i haven som idag. Næste morgen er al næring optaget af huden og den er på ingen måde fedtet.
  • Micellar Water Fjerner øjenmake-up og renser ansigtet i et hug ! Sådan! Den fjerner Make-up og urenheder effektivt og fugter selv sart hud i et enkelt trin. Slut med både rens og derefter skintonic. Jeg har brugt en lille vatrondel til at fordele den på huden. Dejligt kølende.
  • Age Defence Day Cream er en luksus aldersbekæmpende fugtighedscreme som hjælper med at understøtte den naturlige kollagen i huden. I min alder 50+ er det jo ikke uvæsentligt og ansigtet tager imod cremen som var den et kys.
  • Wrinkle Smoothing Eye Cream er en meget nænsom, fugtgivende øjencreme, der rekonstruerer den følsomme hud omkring øjnene og hjælper til at gøre huden fast. Hvem er ikke træt af kragetæerne der pipper frem?

Serien er lækker og alle produkterne duft svagt at skov med en smule sødme. Jeg vil også fremhæve det pumpesystem der er på produkterne, som er medvirkende til at disse økologiske produkter ikke bliver “forurenet” ved daglig brug. 

 

  • Time Miracle Cellular Repair Serum er klinisk dokumenteret, at det er antirynkepleje. Dette serum sætter gang i cellefornyelsen, og arbejder for at give synligt mere ensartet hud. Det giver en masse fugt, og giver huden mere glød og liv. Der skal næsten ikke noget på huden når man bruger den syntes jeg,  fordi den fordeles meget let og trænger straks ind i huden morgen og aften efterfulgt af dag eller Natcremen fra samme serie.
  • Time Miracle Ultimate Facelift Day Cream er en mindre daglige ansigstløftning med en omgående og langvarig løftende, opstrammende og udglattende effekt, siger MÁDARA. Jeg kan godt lide den fordi den er udviklet til slap hud, som har mistet fasthed til fx kvinder i min alder. Fyldt med CELL REPAIR BIO-COMPLEX (cellereparerende bio-kompleks) fra MADARA, foryngende saft fra nordisk birk. Dufter mildt og skønt.
  • Hemp Hemp Lip Conditioning Balm er en virkelig behagelig og fugtgivende lip balm som også holde hele dagen ligesom den hvide nævn ovenfor. Mine læber forbliver bløde og jeg har endda brugt en læbestift ovenpå for at få teste den med farve, og det gik forrygende.
    Hemp Hemp er baseret på intenst fugtgivende olivenolie, Sheasmør og plejende Hampolie.

 

MÁDARA er med på listen over yderst fornuftig hudpleje for både dig selv og for fremtiden. Økologi er kommet for at blive og her er en rigitg god grund til at prøve det på huden også, for alle produkterne er milde og effektive. Du kan købe MÁDARA i mange butikker og webshops landet over som fx her i Magasin til priser fra 85kr og opad.

Produkterne er givet mig i gave til at teste, men meningerne helt mine egne. 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked