Luksus til huden med hjemmebehandling af Nimue.

12. maj 2017

I en travl hverdag kan jeg godt ønske mig en fast tid med fokus på min hud hos en dygtig kosmetolog en gang hver 14. dag. Det ville da være skønt ikke ? At få gennem renset og behandlet sin hud i skønne rammer. Det sker ikke i mit liv, men snart skal jeg besøgeen dygtig kosmetolog og jeg glæder mig vildt. Indtil da er det hjemme med gode produkter som er i fokus og jeg har fået lov til at teste Nimue for webshoppen Lookbeautiful.dk som du finder her.

Nimue er en videnskabelig serie af avancerede hud- og kropsprodukter samt professionelle behandlinger. Serien har effektive løsninger til specifikke problemer indenfor de forskellige hudtyper via en enkel og let tilgang til løsning af problemerne. Verden over har dette givet i anerkendelse og succes for Nimues behandlingsmetoder og sammensætning af ingredienser.

En af de produkter jeg har testet er Nimue Active Gel, som er en intensiv behandling med en høj koncentration af AHA og Salicyl ekstrakt der vil optimere hudens sundhed og foryngelsesprocess. Den problematiske huds klarhed og tekstur forbedres. En virkelig effektiv behandling som prikker lidt i huden efter den er masseret ind lige før sengetid hver anden aften og med en natcreme over.

 

Hos Lookbeautyful.dk har du mulighed for at gøre et rigtig godt køb lige nu med deres kæmpe rabatter fx på Nimue. Jeg har prøvet denne serie som er til “Miljøbelastet Hud”.
Miljøbelastet hud kan klassificeres som hud, der viser klinikske tegn på for tidlig ældning. Denne tilstand i huden er udløst af miljømæssige belastninger, og effekten af miljøbelastninger er selvforstærkende.
Hvis du ikke passer ind i en af de andre klassifikationer fra serien, vil du passe til den “miljøbelastede”.

Nimue Starter Kit – Miljøbelastet hud indeholder:
➜ Cleansing gel 60 ml.
➜ Conditioner 60 ml.
➜ Exfoliating Enzyme 30 ml.
➜ Nimue Day 15 ml.
➜ Nimue Moisturiser plus 15 ml.
➜ SPF 40, 20 ml.
➜ Gaze

Æsken er lige nu på tilbud og sa ned fra 875kr til kun 499kr lige herDu sparer derved knap 400kr – vildt godt tilbud. Der er også tilbud på æskerne til andre hudtyper.

Nimue er super behagelige at bruge og dufter dejligt rent /klinisk ligesom på en rigtig klinik. Ren wellness til huden. Især dagcremen er jeg begejstret for da den er meget lækker blød i konsistensen og efter huden mat og mættet af fugt. Æsken har små fine stykker med gaze til hjemmebehandlinger og det er med til at give hele oplevelsen et ekstra stykke eksklusivt kant.

 

Serien får mine bedste anbefalinger både i forhold til kvalitet, pris og anvendelse og er givet mig i gave.

 

AFSLUTTET – den heldige vinder er Annette Bjerum som deltog på Instagram. Du kan deltage i konkurrencen om et GAVEKORT på 500kr til webshoppen ved at skrive en kommentar herunder, om hvad du tænker at købe for pengene. Konkurrencen er også på Instagram og  du opnår 2 lodder i puljen ved at deltage begge steder.

 

 

Du kan måske også lide

5 Kommentarer

 • Besvar Tilde Dideriksen 14. maj 2017 at 17:27

  Skøn præmie, årh hvor ville det være lækkert at kunne shoppe dér;) ønsker mig en ny parfume??

 • Besvar Pia Hansen 13. maj 2017 at 17:24

  Jeg ville bruge de 500kr til et supplement til Nimue produkter #storfan
  Pakkerne lyder helt geniale… Der burde prøves med sådan er kit til en meget træt hud?

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 13. maj 2017 at 14:11

  Jeg ville prøve Nimue Glyco Mask og Nimue Rejuvenating Mask 😀

 • Besvar Joan Østergaard 12. maj 2017 at 19:55

  Der er virkelig mange lækre sager på shoppen, men jeg har kigget på Nimue sættet til Interactive hud i noget tid, og det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve, så min sensitive hud kunne få lidt hjælp.??✨??✨??✨??

 • Besvar Klara Brink 12. maj 2017 at 18:16

  Kunne så godt tænke mig den smukke eye polish satin fra PÜR, som ville stå perfekt til min gallakjole???

 • Skriv en besked