En verden af nye duftmuligheder med ÆTHER.

10. maj 2017

 

Jeg er nok lidt en romantisk sjæl og det ses tydeligt på mine valg af smykker og beklædning. Samtidigt holder jeg meget at god kvalitet og ting med sjæl og historie. Derfor har jeg fx ikke så mange smykker, men vælger få og enkle som holder i mange årtier. Dertil mixer jeg med nyheder der lige trækker i mig og det samme gør jeg med dufte. 

ÆTHER vandt i år Beauty Award 2017 som årets nicheduft. Det forstår jeg til fulde, for her er virkelig tale om en helt sofistikeret speciel duft. ÆTHER Parfumes har udviklet en serie som pirrer nysgerrigheden, når man dufter den. Serien er udviklet  på syntetiske molekyler, og har 5 forskellige dufte man kan vælge imellem. Det er de senere år sket et boom i antallet af molekyledufte på markedet.

Duften fanger mig med først en snert af syrlige friske toner blandet med en smule sødme lidt efter og krydret med trædufte. Meget spændende blandet og duften udvikler sig forskelliget fra person til person. Jeg har idag ladet et par andre skønne kvinder teste den også og vi stod med næserne tæt på hinandens hud til stor morskab og undren. På den ene udviklede duften sig i den mere sødlige retning og hos den anden, var det træduftene som trængte sig lidt mere på. Utroligt spændende duft som jeg på en eller anden måde bliver afhængig af lige at skal dufte til igen og igen. Det var så præcist også det som er meningen med ÆTHER – at vi bliver draget ind i duftene ligesom man bliver afhængig af bedøvelsesmidlet æther. Genialt tænkt og absolut lykkedes fra manden bag, franskmanden Nicolas Chabot. Jeg vil bestemt anbefale at du prøver at dufte til denne serie. Skønneste magi af noter i luften omkring personen som bruger den og faktisk er det unisexdufte.

Duften er givet mig i gave til test og kan bla. Købes i Magasin her

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked