Xellence hudpleje- “it simply works”.

9. maj 2017

 

Jeg har i april måned haft fingrene i kagedåsen med endnu et dansk naturlig hudplejemærke og denne gang var det XELLENCE, som også var nomineret til Danish Beauty Award 2017. Xellence er skabt af Flora Nasab, som med mere end 17 års erfaring som produktudvikler, herfra de 12 i kosmetikbranchen, og som har stået bag flere kendte danske produkter. I 2012 begyndte hun målrettet at udvikle sin egen serie, der skulle kunne leve op til hendes høje standarder om kvalitet , effektivitet og ikke mindst produkter uden unødige kemikalier.

Heldig som jeg er, har jeg testet en ansigtscreme Face and Eye cream , Lip conditioner, SOS Power cream samt Organic Argan Oil.

Face and Eye cream indeholder en høj koncentration af mandel- og macademia nøddeolie, der har opstrammende effekt på huden. Cremen stimulerer hudens egne genopbygningsmekanismer og beskytter mod påvirkninger udefra. Det er jo alle de gode sager jeg gerne vil forkæle min hud med og konsistensen på cremen er lækker blød og stadig med lidt hold i, så den ikke løber når man tager den på en finger op til ansigtet. Meget nem at fordele i huden og jeg er virkelig positiv over hvor hurtigt den trænger ind i huden og er perfekt under en makeup også. Den holder huden fugtet og “mat” hele dagen. Jeg har ikke på noget tidspunkt i løbet af dagen følt at min hud manglede ekstra fugt.

Cremen egner sig til alle hudtyper og aldre og er effektivt fugtende, nærende og plejende. Den stimulerer hudens egne genopbygnings-mekanismer og beskytter mod påvirkninger udefra. Den holder huden blød, virker opstrammende og tilføjer masser af vitalitet.
Den har:
– Antiagaing effekt
– Højt indhold af antioxidanter & squalane
– Højt indhold af A & E-vitamin
– Kun 14 ingredienser
– En utrolig let og dejlig konsistens
Lip conditioner.
Denne fugtende, beroligende og genopbyggende lip conditioner gør læberne bløde og smidige. Den indeholder sheasmør, mandelolie, bivoks og E-vitamin, som genopretter læbernes naturlige fugtbalance. Perfekt til at holde læberne fri fra udtørring og er meget hurtig til at hele sprukne læber må jeg indrømme efter weekendens solstråler, hvor jeg fik for lidt beskyttelse på læberne i løbet af dagen, fordi jeg glemte det simpelthen.


SOS Power Cream. 
Denne creme er et must have i sin Beautysamling, for den kan bruges til utrolig mange ting: som maske på ansigt/hals/hænder inden sengetid, til at smørre på problemområder i ansigtet eller andre steder på kroppen, til at kombinere med din ansigtscreme. Power cremen giver akut hjælp til irriteret hud, sprukne læber, kløe og rifter. Brug den også til insektbid, røde barnenumser, efter tatovering eller lette forbrændinger. Provitamin B5 lader huden hele hurtigere, og et højt indhold af aloe vera genopbygger og bevarer fugtbalancen. Morgenfrue-ekstrakt beroliger. Jeg har brugt den til nogle meget tørre pletter på mine ankler, som jeg trods andre behandlinger ikke har kunnet få has på, men SOS Power Cream var simpelthen løsningen. Lækkert!.

Alle produkterne kan købes på firmaets hjemmeside her hvor priserne er fra 169kr og opad. Jeg har fået produkterne i gave til test, men holdningerne er 100% mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked