Fredag er SwissClinic-dag.

21. april 2017

 

At rulle med nåle var som tidligere nævnt lidt af en overvindelse for mig, men da jeg først havde prøvet det blot en gang, så kørte det bare nemt og smertefrit. SWISS CLINIC har udviklet dette geniale værktøj. Hudbehandlingen består af to produkter, som sammen stærkt stimulerer produktionen af kollagen. Fine linjer, rynker og ar reduceres, huden bliver fastere og mere glat, elasticiteten forbedres og grove porer bliver mindre. Whats not to like ?

SWISS CLINIC står for kvalitet og hold fast i det, for præcist her er det ekstra vigtigt, at du ikke hopper på en billig nåleruller til en flad 50’er. Den kan være både skæv i nålene, ruster eller kan ikke rengøres grundigt. Har tjekket. Vær opmærksom på hvilken nålelængde der anbefales til din hud ved at læse med her. Det er ikke helt lige meget, hvad man udsætter sin hud for, jeg selv bruger 0,5mm og rengør min ruller både før og efter hver behandling.

At nålerulle sin hud giver den en magisk mulighed for at stråle igen især efter en lang tør vinterperiode som nu. Brug den meget gerne hele året rundt. Efter rulning har huden fået en opstrammer, træthedslinjerne forlader mig ikke helt, der skal vist en lang ferie til, men minimeres tydeligt og kollagenproduktion boostes. Vær omhyggelig med at fordele den gode Rejuvenating Serum lige efter rulningen så den optages ekstra godt af huden. Rejuvenating Serum 30ml er et effektivt og hudreparerende anti-age serum med den aktive ingrediens betaglukan som stimulerer hudfornyelse, kollagendannelse og samtidigt accelererer hudens naturlige helingsproces. Den er ren balsam at få på huden.

Da jeg startede med at rulle, tjekkede jeg en del film om hvordan man gør. Kik på SWISS CLINIC på Instagram eller følg deres # der er masser af gode tips og vejledninger at hente. Jeg har rullet 2 x om ugen i 4 uger, for det er det jeg finder tid til og husker, men mange ruller langt oftere. Husk ikke at rulle på hud med acne eller sår selvfølgelig. Til gengæld er det perfekt at rulle på gamle acnear som minimeres tydeligt efter behandling gentagne gange skal jeg hilse og sige.

Jeg har set at SWISS CLINIC også har lanceret en hel hudplejeserie for nyligt, så det vil være helt oplagt at lave sin hjemmebehandling total med serien. Du kan deres nye produkter her hvor der fx er  er ekstra godt med forskellige peptider og hyalonronsyrer i produkterne til ansigtet. Perfekte antiage produkter.

 

SWISS CLINIC er givet mig i gave til at teste og du kan købe serien her hvor også hudpleje serien er på ekstra lanceringstilbud lige nu, samt i Magasin her og i Matas her.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked