M2 Beauty.

9. april 2017

 

M2 Beauty udviklede sig fra en vision til luksusmærke: Innovativ og højeffektiv kosmetik med aktive ingredienser, som optimerer den naturlige skønhed. Det startede i 2007 med den efterhånden kult serum:   Eyelash Activating Serum,  som har givet mange kvinder de fantastisk smukke lange dådyrøjenvipper. D serum virker ved jeg, for min egen datter fik en i eksamensgave af os i august og til jul havde hun fået udvokset de vildeste lange smukke vipper som stadig er der den dag idag. Siden lanceringen har M2 BEAUTÉ etableret sig som et af de mest succesrige luksus-beautymærker i kosmetikbranchen.

Et af de nyere produkter firmaet har udviklet er Eyebrow Renewing Serum, som hjælper svage, eller tidligere overplukkede øjenbryn, med at blive fyldigere og smukkere igen. Mine øjenbryn er ikke overplukkede for de har faktisk aldrig været ret tydelige eller fyldige og siden mine børn er blevet teenagere er mine bryn kun blevet tyndere helt automatisk. Jeg ved ikke om det har en sammenhæng, for jeg har faktisk de skønneste 2 nemme teenagere man kan ønske sig på mange områder, men jeg ved at flere kvinder på samme alder oplever vigende hårvækst med bryn i den alder her. Det er lidt trist ikke ? Altså ikke noget vildt stort problem set ud fra et globalt synspunkt måske, men alligevel noget der irriterer mig. Jeg vil gerne have synlige bryn uden at tegne dem op hver dag, så nu har jeg fået den ultimative chance for at se om M2 Beauty Eyebrow Renewing Serum kan hjælpe mig de næste 6-8 uger. Prøv at se de flotte resultater fra firmaets eget foto her :

 

Jeg vender tilbage med resultaterne af min egen test om et par måneder, lige tidsnok til sommerferien hvor de fleste af os jo gerne vil se ok ud uden for meget makeup på. Produktet kan købes i Magasin, Illum, Matas og rigtig mange webshops som fx ved firmaet selv her og koster 1.040 kr.

 

Produktet er givet mig i gave til at teste, men meningererne helt mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked