Den bedste kur mod tømmermænd og SodaStream.

20. marts 2017
Soda Stream

 

Når jeg har været social med mange mennesker på en gang ( mange er nogle gange bare alt over 2), så oplever jeg ofte at blive ret træt i hovedet bagefter. Også selvom det kun er nogle timer. Det undrede mig i mange år, når jeg hørte eller læste om mennesker der får energi af at være sociale. Dertil kommer at mange “eksperter” udtaler sig i medierne om, at det er næsten livsvigtigt for os mennesker at være sociale og at det udløser en masse lykkehormoner osv osv. Jow jow, ret skal være ret: Jeg bliver varm om hjerte og glad af at være sammen med nogle bestemte mennesker i mit liv, men det er ikke sådan en general følelse at jeg får energi af at være social. Tværtimod.

Det er vigtigt at skille tingene lidt ad her, for det betyder ikke, at jeg ikke holder af at være sammen med fx venner eller  familen udover os selv, en koncertoplevelse med en veninder etc, men det betyder at jeg nogle gange bliver  drænert for energi bagefter. Kender du det? Faktisk er det ikke noget jeg ser ret mange skrive eller tale om, og det kan derfor være en smule grænseoverskridende at bringe på banen, for min oplevelse er, at jeg let misforståes eller at der ses negativt på det her emne.

Igår havde vi nogle dejlige timer med familebesøg her i huset, og idag er jeg fuldstændig flad. Hvad gør man så? Der skal ligesom tankes op igen ikke? Jeg tanker op i stilhed, og vil gøre alt hvad jeg kan for at få den ro. Faktisk kan jeg blive ret lydfølsom ovenpå en socialaktivitet som igår, så selv lydene af kaffemaskine kan få mig til at blive ret irriteret. Idag tanker jeg op ved at tvinge mig selv til at lave en smule kreativt og let, men enkel, frokost.

SodaStream har ladet mig teste deres maskine Source og jeg må sige, at vi er blevet meget positivt overraskede her i familien.

Source er SodaStreams prisvindende, elegante maskine, der er kendetegnet ved sit slanke design og ikke mindst det intuitive LED-display, der fortæller dig, hvor gavmild du er med dine bobler. SodaStream Source har vundet den eftertragtede designpris Red Dot Award og har været ”bedst i test” i magasinet Mad&Bolig og Familie Journal. Maskinen er slank og kan derfor fint finde plads i også et lille køkken. Den laver boblerne i præcist den styrke man ønsker, og det er nemlig ret forskelligt, alt efter hvad jeg ønsker at drikke. Idag er det danskvand med en smule frisk lime og der ønsker jeg ikke ret meget brus i. Det regulerer jeg let ved at tjekke lyspanelet foran, når jeg trykker ned for brus, fordi maskinen har 3 forskellige kulsyreniveauer. Når jeg vælger at nyde en is kold Sweppes-agtig smag er mine favoritter disse her:

 

 

Begge smager perfekt friske og Zeros er tilmed sukkerfri. Jeg må sige at jeg er ret begejstret for de smager på ingen måde ligesom det licens-sodavand man udsættes for på diverse børnevenlige restauranter eller mine gamle minder om SodaStream smagsvarianter fra 80’erne. De her er GODE.

Datter og søn har deres egne favoritter hvilket er:

De smager begge perfekt af frisk Cola og Orange simpelthen. Smagen minder om Hancock sodavand med et twist af henholdsvis Coca Cola kontra Squash;) den med Finn Nørbygaard i reklamerne.

 

Fordelen ved at investere i en SodaStream er for mig at se, at vi altid har frisk danskvand i huset nu på få sekunder uden at skulle slæbe flasker hjem fra Købmanden og så retur igen når de er tomme. Derudover at vi selv kan justere hvor meget brus der skal i og at der altid kan tilsættes lidt smag lige præcist efter det man ønsker og i ønsket styrke. Ren win win.

Nu skal jeg til at eksperimentere med Soda Stream hvor jeg bruger boblevandet i bagværk. Det skulle efter sigende give en smule mere luftige vafler fx.

Læs på FB om tips og tricks til SodaStream her og den kan købes hos Elgiganten på tilbud lige nu her

 

SodaStream er tilsendt mig som gave for at teste, men holdningerne er helt mine egne.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Gitte jensen 26. marts 2017 at 11:44

    Søde Anne
    Ved PRÆCIS hvad du mener, når jeg har f.eks. har holdt ferie med familien – tager jeg en fridag ALENE den første dag vi er hjemme igen. Elsker at være på ferie/sammen med dem, men jeg har brug for stilhed og alenetid bagefter. Det samme gælder andre sociale sammenkomster som du skriver om, der plejer jeg at at en “sumpedag” bageefter hvis det kan lade sig gøre.

  • Skriv en besked