Street-Food med minder fra vores rejse samt KONKURRENCE.

11. marts 2017
Santa Maria Street Food

 

Før vi fik børn, var vi en tur i Zimbabwe på rygsækstur en lille månedstid. Det var min første rejse til så eksotiske steder og med rygsæk, for jeg var mere vokset op med campingtur, telt, sommerhus eller vandrehjem. Da jeg flyttede hjemmefra som 17-årig, blev det mere charterrejser på budget, der vakte min interesse. Aldrig rygsækken og så ud i det blå på den anden siden af jorden. Alt for skræmmende synes jeg.  Det lavede manden om på, for han var i den grad vant til at rejse jorden rundt alene med rygsæk og han havde allerede planlagt, at hans næste mål skulle være Zimbabwe. Sådan gik det til at jeg kom til Afrika;) med et lille 2-mandstelt på ryggen.

Det eneste der var rimeligt fastlagt på turen, var hvor vi landede og nogle spotpunkter vi ønskede at se, resten lod vi skæbnen bestemme. Et lille bitte 2-mandstelt og vores Trangiasæt var vores primære hjem og udgangspunkt for mad de uger, for turen skulle være billig og vi ( ok nok mest Karsten ) ønskede at bo ude i naturen imellem, nogle steder, elefanter og aber især. Når vi tog rundt i landet på tur, skulle der hele tiden findes mad og meget ofte blev det til Street Food, som var at finde på de fleste gadehjørner og som duftede skønt. Frisklavet hurtig mad med mange muligheder for at tilpasse ens ønske om hvor stærkt, sødt eller surt det skulle være – og hurtigt og billigt ikke mindst. Det var oftest lokale mænd, som slog sig op med en cykel eller en lille bitte bod, en slags kogeplade og en klap til bord og så blev der kokkereret under åben himmel.

Santa Maria har udviklet en serie mad, hvor vi nu kan opleve samme strejf af Street Food hjemme i vores eget køkken. Jeg har fået lov ttil at teste deres 3 serier og i aftes spiste vi den grønne serie: den med Mangosauce. Allerede da vi åbnede posen med de små tortillas duftede det af krydderier og da kyllingekødet kom i ovnen, efter at have været vendt i Jamaican Jerk Spices, var hele huset indhyllet af duften af rejser. Gemalen udbrød glad “Den her duft minder mig også om Indonesien”. Det var utroligt nemt og hurtigt at lave maden: Totillas i ovnen, kyllingekød vendt i krydderierne i ovnen og så lidt salat , grøntsager fra køleskabets skuffe og creme fraiche. Alt står på en lille huskeliste øverst på produkterne fra Santa Maria, så man kan tjekke af mens man køber ind hvis det er. 20 minutter så var der mad til 4 personer og arbejdstiden var reelt kun de 10 minutter. Perfekt lækker hverdagsmad på en fredag aften for os.

 

SLUT Konkurrence 

Stort Tillykke til Gitte Leth. 

Santa Maria har lavet hele 3 serier af Street Food og du har nu muligheden for at vinde det grønne sæt Jamaican jerk Tacos her hos mig, sammen med 5 tuber af deres nye serie paste: Hvidløg, ingefær, herbes de provence, dild og oregano. Super nemme at bruge i din daglige madlavning.

For at deltage skal du:

Følge min Instagramprofil @Annekakadu.

Skrive i kommentarfeltet: STREET FOOD på IG og gerne her ;).

Du får DOBBELT chance for at vinde, ved også at skrive en kommentar her på min blog nemlig.

 

Produkterne fra Santa Maria er sponsorerer, men ord og holdninger 100% mine egne.

Du kan måske også lide

13 Kommentarer

 • Besvar Maiken 14. marts 2017 at 14:20

  Street Food ? Hvor ser det bare lækkert ud! Og det lyder til at være en skøn rejse ☀️?

 • Besvar Gitte Leth 13. marts 2017 at 21:05

  Street food⭐️Lækker præmie, ville være super skønt at vinde. Håber på held;)

  • Besvar Anne 14. marts 2017 at 16:37

   Stort Tillykke – du har vundet ?????

 • Besvar Laura Patocska 13. marts 2017 at 8:45

  Street food! Det er så lækker en giveaway ?

 • Besvar Marianne juhl 12. marts 2017 at 19:26

  Street food

 • Besvar Lisbeth Krogh 12. marts 2017 at 19:08

  Street Food ????

 • Besvar Malene R 12. marts 2017 at 18:38

  Street food

 • Besvar Tatjana 12. marts 2017 at 17:05

  STREET FOOD

 • Besvar Lene Jensen 12. marts 2017 at 16:11

  Street Food ??????

 • Besvar Cecilia Johansson 12. marts 2017 at 15:31

  STREET FOOD 🙂

 • Besvar Anne Mette 12. marts 2017 at 14:45

  Street food

 • Besvar Lotte Nielsen 12. marts 2017 at 14:37

  Street food

 • Besvar Rikke Stauning 11. marts 2017 at 15:44

  Jeg smagte street food i København udenpå papirøen i efteråret 2016. Efter en dejlig dag i København med min søster, niece og søn valgte vi at spise på papirøen. Uhm en lækker oplevelse. Super krydret mad og et kæmpe udvalg. Vi skulle bagefter i operaen og høre Stine Bramsen. Hvilken fantastisk dag❤️

 • Skriv en besked