Hvor finder man SMUKT stof med store blomster?

27. februar 2017
Vintage taske shopper

 

 

Der findes så utroligt mange smukt designede tekstiler, at det kan være svært at vælge hvilket man skal købe, hvis man har uanede mængder af penge. Det har jeg ikke;), men med lidt fornuft og snilde kan jeg alligevel få købt fine fine stoffer som fx det på tasken herover.

Der er mange forskellige stilarter og designs jeg falder for, men især vintagetryk med svulmende blomster er jeg betaget af. De giver mig et kick af glæde i deres fantastiske farvekoordineringer og helst  skal det være på kraftigt hør, bomuldssatin eller god bomuldskvalitet.

“Hvor finder du alle de fantastiske stoffer Anne?” Bliver jeg ofte spurgt på min Instagram og her kommer svaret:

Jeg holder mine øjne nysgerrigt åbne over alt;)

Genbrugsbutikker som fx Blå Kors osv

Markeder

FB grupper med salg af stof eller vintage og retro ting

Instagram

DBA

Webshops i udlandet med speciale i vintage

Etsy

Butikker i DK der sælger lidt pænere genbrug

 

Priserne kan let komme op i både 250-500kr meteren hvis man finder et flot stort stykke fra Sanderson på flere meter, men man kan også være heldig at finde til en enkelt pude billigere. Når  jeg køber, er jeg oftets ude efter store stykker mere flere meter i, da jeg kan se flere muligheder for at klippe i motiverne og på den måde udnytte stoffet bedst muligt.

 

Lad jagten gå ind 😉 God fornøjelse.

 

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked