Søde fristelser

Økologisk Matcha giver fin farve og smag i lækkerier.

14. februar 2017

Jeg er blevet begavet med en lækker pakke af nyheder fra Urtekram. I pakken var der bla. Økologisk Matcha og det er jo nærmeste det rene guld at putte i sin krop.

Grøn matcha tepulver er lavet af spæde grønne teblade. Den grønne farve stammer fra det naturlige indhold af klorofyl. Matchapulver har en let sødme med en kant af bitterhed.

Opskrift:

100 gram hvid chokolade

Økologoisk Matcha fra Urtekram

Frysetørrede hindbær 3 spsk.

Pistaciekerner 2 spsk.

I skuffen fandt jeg en plade hvid chokolade 100 gr., som blev hakket groft og smeltede i en skål i microovenen meget langsomt. Derefter rørte jeg en spsk. Matcha i og rørte det ud så der ikke var klumper i chokoladen. Et stykke bagepapir blev lagt på et spækbræt og med en spiseske satte jeg små portioner af den grønne chokolade og pyntede med tørrede hindbær og let hakkede pistaciekerner. Sættes på køl og derefter klar til nydelse.

Man kan sagtens undvære de frysetørrede hindbær og pistaciekerner, eller pynte med fx hakkede salte mandler eller mærk chokolade.

 

Matcha er modtaget i gave fra firmaet.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked