Når du elsker at bage.

5. februar 2017

 

Når man elsker at bage, som jeg gør, men ikke altid har overskuddet til at gøre det helt fra bunden af, så er denne her smutvej virkelig genial. En pose Finax mel til 20 store boller med tørgær på toppen af pakken og så 1/2 liter vand der blandes sammen på min elskede Kitchen Aid i 5 minutter for derefter at hæve i en times tid, før de kommer i ovnen. Imens bollerne hævede lavede jeg en plade knækbrød af deres færdigblanding og dem viser jeg en andre dag for de er også virkelig værd at anbefale.

 

Bollerne er store og luftige og har en ganske let syrlig smag sammen end sødmen. Perfekte til en skive ost eller syltetøj hvis man lyster det. 20 store flotte boller til hverdagen eller en fødselsdag fx. Nemmere bliver det vist ikke og de kan sagtens fryses så de kan tages op på en ekstra travl dag med behov for hygge.

 

Melet er sponsoreret af Finax, men ord og holdninger 100% mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked