Autisme

Øjenkontakt der næsten gør ondt.

25. januar 2017

 

I aftes kunne vi på TV se Anne Skov og hendes datter Nina fortælle om især Ninas oplevelser med sit særlige tegnetalent og autisme. Begge deltog de i en fantastisk udsendelse på DR-TV mandag aften om mennesker med autisme. Udsendelsen var helt i særklasse i min optik. Se den hvis du ikke allerede har gjort det. Den ligger online. Der kommer nye afsnit de følgende mandage.

 

Idag har Anne Skov lavet et personligt opslag på hendes egen  FB-gruppe: Vidensbanken. Her øser hun ud af sin store viden om autisme og ADHD/ADD og henviser til mange undersøgelser, bøger og udsendelser om emnet. Alle kan være med og den får mine bedste anbefalinger den gruppe.

 

Opslaget handler om det at have øjenkontakt med andre mennesker. Et vigtigt emne at dele viden om og derfor deler jeg dette opslag efter tilladelse fra Anne Skov.

Det er så fin en beskrivelse af hvad mange med autisme kan genkende, når de er i kontakt med især mennesker de ikke kender. Den vigende øjenkontakt. Men hvorfor nu dette ? Læs med her :

 

Ikke alle med autisme har udfordringer med øjenkontakt og mange uden autisme har denne udfordring alligevel;). Husk vi er alle forskellige selvom vi har noget tilfælles hist og her.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked